Informatieavond 03 februari 2020 20:30:00

vergroten verkleinen laden...

Kijk of luister mee

 

Agenda

 • Ruim een jaar geleden is Incluzio gestart in Leiderdorp. Een verandering die door veel inwoners, vrijwilligers en organisaties met scepsis en weerstand tegemoet werd gezien. Want daar waar de gemeente het welzijnswerk en de taken van het sociaal wijkteam eerder had uitbesteed aan diverse organisaties die dit al jarenlang op zich namen, kwam daar opeens één nieuwe organisatie die de ondersteuning meer in samenhang en passender op de vraag van inwoners moest gaan aanbieden.

  Graag blikken wij met u terug op hoe dit is verlopen. U krijgt een voorproefje op ons jaarverslag. We nemen u mee in wat er goed is gegaan, maar ook in de uitdagingen die we hebben mogen ervaren. En natuurlijk horen we graag uw ervaringen en aandachtspunten, zodat we hiervan kunnen leren en dit mee kunnen nemen in ons plan voor 2020. Voor 2020 hebben wij overigens al een aantal ontwikkelopgaven voor ogen. Deze leggen we aan u voor om uw reactie te vernemen.
  vergroten verkleinen laden...

  Reacties:

  1+1 =
 • Tijdens de informatieavond worden de 3 scenario’s en de afweging van de scenario’s voor de toekomstige inrichting van de Baanderij gepresenteerd.
  vergroten verkleinen laden...

  Reacties:

  1+1 =