Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Raadsinformatieavond, 01 februari 2021 20:30:00

Algemene vergader informatie

Deze informatieavond is live te volgen en terug te kijken via deze pagina. Wilt u betere beeldkwaliteit, dan kunt u ook kijken via deze link

Datum:
01 feb. 2021, 20:30
Locatie:
Raadzaal

Algemene vergaderstukken (1)

Uitklappen Inklappen

Agenda

Hoofdvergadering

Raadzaal
 • Rijnhart Wonen neemt de raadsleden en geïnteresseerde bewoners van onze gemeente tijdens een webinar mee in een gevarieerd programma rondom de ‘Wooncrisis’ en andere actuele thema’s en uitdagingen waarvoor we gezamenlijk staan.

  De webinar is live te volgen op deze pagina of via deze link (voor betere beeldkwaliteit)

  In een talkshow setting gaat presentator Kevin van den Berg in gesprek met onder andere Chrétien Mommers (directeur-bestuurder), Karen Moes (manager Wonen) en Ruud van der Veer (manager Vastgoed). Niet alleen over de woningnood, woonruimteverdeling en beschikbaarheid van passende woningen, maar ook over een aantal andere maatschappelijke onderwerpen. Leefbare, vitale wijken, onze taakstelling in het huisvesten van statushouders en andere bijzondere doelgroepen en de samenwerking in het sociaal domein en, niet te vergeten, onze gezamenlijke verduurzamingsopgave. Kevin zoomt in op relevante dilemma’s en er is ruimte om in gesprek te gaan op basis van vragen die u als raadslid tijdens het webinar kunt stellen.    

  Fragmenten
  Fragment 1 01:38:44 Download Afspelen
  Sprekersfragmenten
  Er zijn geen sprekersfragmenten
  Er is geen actieve pagina
  vergroten Sluiten